Tranaskogen panorama

I begynnelsen av 2015 startet Eiga AS (Nå Binde Eiendom AS) prosjekteringen av seks eneboliger i rekke i Tranaskogen boligfelt like oppunder Oftenåsen i Steinkjer. Prosjektet ble døpt Tranaskogen Panorama.

Arkplan arkitekter i Namsos hev seg på og laget tilpassede skisser av hustypen “Sara”, som finnes i Mesterhus sin huskatalog. Boligene går over to plan, har egen carport, utvendig sportsbod, fire soverom og to bad. Se illustrativ 3-D av planløsningene her. Selve tomtestørrelsene er på mellom 508 og 890 kvadratmeter.

I sokkelen finner du bad og hagestue i tillegg til tre soverom, mens toppetasjen inneholder stue, kjøkken, bad og ett soverom. Hele toppetasjen er universelt utformet med trinnfri adgang.

Fire av seks boliger er solgt. Er du interessert? Ta kontakt med daglig leder i Binde Eiendom, Jørgen Binde.

Spektakulært område

Ifølge eiendomsmeglere i Boli er både boligene og selve området et stort trekkplaster for kjøpere. Ikke minst muligheten for å ha sol fra tidlig morgen til sent på kvelden.

– Vi snakker her om maksimal, fantastisk beliggenhet, med byen og marka helt inntil. I tillegg er det fine priser på boligene og gjennomgående god standard. Man får ikke mye annet i dette boligområdet til mindre pris, sier Thomas Høin i Boli Eiendom.

Ifølge Høin er det voksne par som viser størst interesse for Tranaskogen Panorama.

– Par som har voksne barn og barnebarn liker å ha god plass slik at de kan imot familien på overnattingsbesøk. Med to plan kan de bruket hovedplanet primært til seg selv og sokkelplanet til gjesteplass når barn og barnebarn er på besøk, sier Høin.

Ta gjerne kontakt med Boli Eiendom for visning.

Lokale håndverkere

Daglig leder Jørgen Binde er stolt over prosjektet og ferdigstillelsen som straks er klar. Spesielt fornøyd er han med å ha brukt kun lokale firma for å få Tranaskogen Panorama på plass.

– Dette er et prosjekt som hviler kun på lokale hender fra start til slutt: Lokale eiere, lokale håndverkere, lokal arkitekt og lokalt eiendomsmeglerfirma. For oss er det viktig og forhåpentligvis er dette noe som kjøperne også setter pris på, sier Jørgen Binde.

Selve tomta i Trana var klargjort for bygging i april 2015, og byggestart var i sommeren samme år. De første to boligene var innflyttingsklare rundt påske i 2016. Da ble også byggetrinn to satt i gang. Byggetrinn tre ferdigstilles i løpet av sommeren 2017.

Tror du dette kan være noe for deg? I så fall minner vi deg om at området byr på en strålende panoramautsikt over Beitstadfjorden, Steinkjer by og Oftenåsen. Her har du fylkets beste tilrettelagte turområde like bak hagen, mens det er kort vei til skole, barnehager, butikker, skiløyper og Steinkjerhallen.

PS! Hustypen er også godkjent for Husbankfinansiering.