Hopp til innholdet

Oppussing

Vindusskift

Vinduer slites av tidens tann og trenger å byttes ut. Men det er ikke den eneste grunnen til at du bør vurdere å bytte ut vinduene i boligen din. Eldre vinduer vil påføre boligen din større varmetap og kaldras enn nye vinduer. Desto eldre vinduer, desto større varmetap. Har boligen din tolagsvindu fra før midten av 90-tallet, kan varmetapet halveres og vel så det ved å bytte til trelags lavenergivinduer. Byggmester Binde AS er sertifisert som energirådgivende byggfirma og hjelper deg gjerne med å beregne varmetapet i boligen. Vi har solid erfaring med vindusskift og bistår deg med å velge den typen vindu som vil optimalisere boligen best med tanke på miljø, strømsparing og husets utforming

Baderom

I alle boliger vil det en eller annen gang bli behov for å oppgradere eller renovere baderommet, ofte er dette på grunn av fuktskader og dårlig ventilasjon. Byggmester Binde AS hjelper deg gjerne med å finne den mest hensiktsmessige løsningen til ditt nye bad. Vi kan bistå med materialvalg, tegning og ferdigstillelse.

Takskifte

Begynner taket å bli slitt? Er boligen utsatt for lekkasjer? Byggmester Binde AS har god erfaring med å skifte tak på alle typer boliger. Vi bistår gjerne med råd om materialvalg.

Kjøkken og innredning

Trenger du hjelp til å bygge om kjøkkenet? Eller har du andre rom, planløsninger eller småjobber som skulle vært gjort inne i hjemmet? For Byggmester Binde AS er ingen jobb for stor eller for liten. Vi hjelper deg gjerne med å komme fram til den mest optimale løsningen for din bolig. Våre prosjektledere kan bistå med tegninger ved behov og våre snekkere er vant med å ta på seg det meste av små og store utfordringer.

Bordkledning

Etter mange år i all slags vær er det nærmest uunngåelig at bordkledningen på en bolig forringes. Byggmester Binde AS har solid erfaring med bordkledningsarbeid og bistår deg gjerne med å få jobben gjort. Kanskje et vidusskift burde vurderes også når du først er i gang?

Innvendig oppussing

Byggmester Binde har lang erfaring med å utføre store og små oppussingsprosjekter fra itil ferdigstilling. Ønsker du godt håndverk og vil gjøre endringer i din bolig eller forretning, kan vi lede prosjektet for deg.

​I oppussingen legger vi stor vekt på kvalitet og at utført arbeid er faglig godkjent. Vi sørger for at våre prosjekter går ryddig for seg slik at du som kunde trygt kan glede deg til det ferdige resultatet

Bytte dører og vinduer

Vi skifter dører og vinduer raskt og effektivt.

Vi garanterer førsteklasses håndverk på alle våre oppdrag. Ønsker du å kjøpe inn døren selv er dette selvfølgelig helt fint, vi kan også stille med døren om dette er ønskelig.

Kontakt daglig leder Kristian Breivik for hjelp eller ytterligere informasjon.

KONTAKT

Kristian Breivik

Daglig leder

Tore Brosveet

PROSJEKTLEDER & BYGGMESTER