Hopp til innholdet

Bygger to eneboliger i Steinkjer

TO NYE ENEBOLIGER I REKKE ER UNDER BYGGING I TRANASKOGEN. DE STÅR FERDIGE TIL JUL.

Det er utbygger Binde Eiendom AS (tidligere Eiga AS) som har satt i gang byggetrinn 2 i et prosjekt som omfatter totalt seks eneboliger i rekke. De første to boligene er allerede tatt i bruk av kjøpere og sto klare i vår.

— Byggmester Binde har hatt ansvar for tømrerfaget i dette prosjektet og byggingen har gått veldig greit. Vi lærte mye fra byggetrinn 1 som vi har tatt med oss videre til byggetrinn 2, og det har igjen oss besparelser tidsmessig. Logistikken har blant annet fungert utmerket, forteller daglig leder Kristian Breivik.

De to nye boligene ble påbegynt i august og er straks ferdige utvendig.

— Vi starter med innredning om et par uker. For tiden isoleres det og monteres balansert ventilasjon, forteller Jørgen Binde, som er daglig leder i utbyggerfirmaet Binde Eiendom AS, og som også er anleggsleder i Byggmester Binde.

Boenhetene som er under oppføring blir i samme stil og konsept som de forrige. De går over to plan, med tre soverom, bad og oppholdsrom i underetasjen, og kjøkken, bad, stue og soverom i hovedetasje.

— Denne planløsningen føler vi er et godt alternativ til dem som ikke ønsker å kjøpe seg leilighet i byen, men som i stedet vil ha et lettstelt hus med de viktigste rommene på ett plan. Da har de for eksempel muligheter til å ta i mot barn og barnebarn i kjelleretasjen, forklarer Binde.

Under oppføringen har det vært to mann i arbeid fra Byggmester Binde AS.

— Vi ser for oss å være ferdige til jul, og at boligene er innflyttingsklare på nyåret for dem som er interesserte. Dette har vært et kjempegreit prosjekt å jobbe med for vår del, og vi håper å få være med på byggetrinn 3 om ikke så lenge, smiler Breivik.