Hopp til innholdet

Bygge nytt

 

Drømmer du om en ny bolig? Byggmester Binde AS er forhandler av Mesterhus, Norges største boligbygger. I Mesterhuskatalogen kan du finne alle husmodeller som føres fra Mesterhus. Bygg ditt Mesterhus slik det er vist i katalogen, eller tilpass huset til å samsvare med din smak og dine preferanser. Våre prosjektledere hjelper deg!

Ønsker du en annen type bolig enn det Mesterhus tilbyr? Vi har prosjektledere som gjerne prosjekterer din drømmebolig for deg. Kontakt oss i dag!

Hytte/fritidsbolig

Byggmester Binde AS er behjelpelig med å tegne hytter og fritidsboliger etter våre kunder ønsker og preferanser. Har du allerede skissert en hytte slik du kunne ha tenkt deg den? Våre prosjektledere hjelper deg med å tilpasse tegningen og forme hytta slik at byggeforskriften følges og du blir fornøyd.

Næringsbygg

Er du på utkikk etter en entreprenør som kan prosjektere og/eller sette opp et næringbygg? Byggmester Binde AS tar gjerne den oppgaven! Vi hjelper deg med å tegne næringsbygget i tråd med dine ønsker og vi har et solid snekkermannskap som kan stå for selve byggeprosessen. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

 

 

Tilbygg på eksisterende bolig

Begynner boligen å bli litt for liten? På tide med et nytt soverom, nytt hobbyrom eller tv-stue? Byggmester Binde AS har solid erfaring med å prosjektere og bygge tilbygg av mange mulige slag i Steinkjer og omegn. Vi tegner etter dine ønsker, vi tar hånd om alle søknader og tillatelser, og vi fullfører prosjektet i løpet av avtalt tidsramme.

Garasje

Er det på tide å bytte ut den gamle garasjen med en ny? Eller er du lei av å la bilen stå utendørs året rundt? Byggmester Binde AS hjelper deg gjerne med å tegne og sette opp en ny garasje. Våre prosjektledere kan prosjektere garasjen etter dine ønsker og preferanser ,og våre snekkere ser til at resultatet blir i tråd med det vi har avtalt.

 

KONTAKT

Kristian Breivik

Daglig leder

Arne Marius Følstad

Prosjektleder

Tore Brosveet

PROSJEKTLEDER & BYGGMESTER